PJOTR

Voor landelijke overheid & gemeentes

De Nederlandse arbeidsmarkt heeft te kampen met disbalans veroorzaakt door vergrijzing en ontgroening, naast de noodzaak tot economische groei om sociale voorzieningen te ondersteunen en algemene welvaart te waarborgen. Om deze sociale voorzieningen te handhaven, is een toestroom van arbeidskrachten vanuit het buitenland essentieel. Arbeidsmigratie wordt vaak gelijkgesteld met misstanden en uitbuiting en wordt gezien als een van de oorzaken van verschillende sociale problemen in Nederland.Vanuit de overheid zijn er inmiddels een aantal rapporten verschenen met aanbevelingen in combinatie met wetgeving. Voor een van de belangrijkste aanbevelingen - regulering en handhaving – biedt PJOTR gemeentes de mogelijkheid de Registratie Niet-Inzittende digitaal te organiseren.

Het platform werkt alleen met geregistreerde uitzenders die aangesloten zijn bij een erkende brancheorganisatie. Via het platform kunnen gemeentes rechtstreeks de arbeidsmigrant bereiken, ook op het gebied van registraties. Daarnaast is het registeren van arbeidsmigranten binnen de gemeente, voor zover mogelijk gedigitaliseerd binnen het platform. Dit garandeert meer registraties tegen minimale vaste kosten. Indien gewenst kunnen gemeentes PJOTR ook als direct informatie- en communicatiekanaal gebruiken en de internationale medewerkers voorzien van voor hen belangrijke informatie zodat hun werkervaring in Nederland positief verloopt.

Meer weten?

Regel hieronder je eerste kennismaking met PJOTR.
Demo inplannen
Neem contact met me  op voor een demo of het aanmaken van een account. Maak hieronder je keuze:

By completing and submitting this form, you give us permission to collect and process the data provided for the purpose of providing you with more information about PJOTR.

More information on storing and processing your data can be found in our privacy statement.

By checking the box below, you certify that you have read, understood and agree to this

Bedankt voor je aanvraag. We nemen z.s.m. contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.